Welcome to Sophie Dijkgraaff   Click to listen highlighted text! Welcome to Sophie Dijkgraaff Powered By GSpeech

Oké, ik ben het zat. Tot op heden kon ik alle begrip opbrengen voor vrouwen die hun flamoes, mossel, muts, pantoffel of hoe u doorgaans uw vulva ook noemt, opsieren met bling bling (weet u nog, de Vajazzling), voorzien van een trendy piercing, kaalscheren of juist het down under gebied een sixties revival laten ondergaan. Prima. Het is uw lichaam, leef u uit! Maar wat ik nu weer las…

‘Gynaecologen waarschuwen vrouwen vooral geen wespennest in hun vagina te stoppen.’ Deze kop heb ik tweemaal gelezen om de curiositeit volledig tot me door te laten dringen. Gelukkig werd ik aan het begin van de publicatie gerustgesteld. Het product dat hier aan de vrouw gebracht wordt bevat geen levende wespen. Halleluja! Ik moet er toch niet aan denken dat er constant insecten in en uit mijn slip vliegen. Of, dat mijn minnaar net lekker mijn boel aan het verzorgen is en wordt aangevallen door een vliegende griezel. In één steek alle pret bedorven! Zeker als het kreng landt op zijn tong…

Helaas zijn er echt vrouwen zo mallotig om een balletje vermalen wespennest in hun genotsgrot te steken. Alleen omdat iemand, geen idee wie (op internet geen wetenschappelijke onderbouwing gevonden) claimt dat gebruik ervoor zorgt dat de floppydisk, framboos of garage een verjongingskuur ondergaat. Even tussen ons, ik zou die vrouwen die hun vagina floppydisk of garage noemen best weleens willen ontmoeten. Geloof me, ze bestáán… Volgens Google dan.

Terug naar de kuur. Uw poes gaat dus door een tijdmachine et voilà!, is weer een kitten. Wel een poesje met énorme dorst. Daar zorgt het balletje ook voor, het slurpt al het vocht op zodat uw Tiger (wat een mens al niet verzint) achterblijft met een gortdroge drinkbak. Dat wordt smeren voor de vrijpartij. Daarbovenop, gebruik van het wespennest werkt ook schimmels in de hand. Ik hoor de makers van glij- en anti schimmelmiddelen al lachen.

Dat laten wij vrouwen toch niet gebeuren? Is onze vagina de laatste jaren al niet al genoeg behandeld als een ding met alleen maar onwenselijke eigenschappen? En vinden we dat nou echt of hebben de fabrikanten van de vaginale douches, speciale parfums, bruistabletten en de wespennesten koning ons dit aangepraat? Volgens mij wordt het tijd dat we ons vrouwelijk geslachtsorgaan weer gaan zien als iets moois. Een magisch lichaamsdeel waarvoor we bij eventuele problemen langs een arts gaan!

Bron: Libelle tv
©Sophie Dijkgraaff

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech