Welcome to Sophie Dijkgraaff   Click to listen highlighted text! Welcome to Sophie Dijkgraaff Powered By GSpeech

De Binnenhof Barbecue, waarmee het politiek-bestuurlijke seizoen wordt afgesloten, is achter de rug. De urgente vragen: ‘Heeft u vlees of vis gegeten?’ of: ‘Was het gezelliger bij de vleeseters of de vegetariërs?’ zijn door Kamerleden en andere onmisbare personen beantwoord. Tijd voor vakantie! Maar wat voor de een fijn is, is voor de ander een drama! Zo val ik tijdens het reces in een groot zwart gat want, het is u misschien nog niet opgevallen, maar ik ben echt dól op politiek.

Ach, ik zie op de tv dat de minister van Economische Zaken en Klimaat niet op verlof is. Zou hij eindelijk begrijpen dat er niets boven Groningen gaat? Helaas. Hij krijgt van oud-minister Ed Nijpels de hoofdlijnen van het klimaatakkoord overhandigd. Volgens de presentator een berg werk maar in vier maanden afgerond. Snel! Vindt Wiebes ook: “Ik moet zeggen daar kunnen ze bij het pensioenakkoord nog wat van leren.” Tja, als we dan toch sneren aan het uitdelen zijn, ook de Belastingdienst kan er een voorbeeld aan nemen. Hoelang zijn ze daar al niet bezig de boel op orde te krijgen?

Goed. Hoe ga ik acht weken vakantie overbruggen? Eerst maar even de krant uitpluizen. Tsjonge, in Rotterdam is de grootste Lovedoll-store geopend. Dat heb ik altijd al gewild, een man die zonder tegenspraak in álle standjes meebuigt. Hoewel, sommige houdingen sla ik zonder morren over. Ondanks de tientallen stretchoefeningen die ik dagelijks uitvoer, ben ik nog steeds zo lenig als een pollepel.
Het is wel een ruim assortiment dat ze aanprijzen: bruin haar, blond haar, dik, dun en zwanger …
Nee hè, het is toch weer niet alleen voor mannen?

Jawel hoor! Vanaf het computerscherm (mijn nieuwsgierigheid dwong me internet op te starten), kijken dertig paar ogen me hunkerend aan. Lekker stigmatiserend, de dolls hebben allemaal maatje 38, grote borsten met priemende tepels en billen om te zoenen. Nergens enige vorm van striae. Ook sex-doll Sophie is strak en glad. Zij is overigen best populair … Compleet uitverkocht!
Even serieus, ik vind het een beetje triestig. Zijn we eindelijk zover dat Barbie ook in voluptueuze maten beschikbaar is krijgen we dit weer!
Daar zit ik dan in mijn zwarte gat.
Zal ik de sponsors van de Binnenhof Barbecue bellen? Misschien willen zij voor mij ook een feestje sponsoren. Wordt het toch nog gezellig!

©Sophie Dijkgraaff

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech