Welcome to Sophie Dijkgraaff   Click to listen highlighted text! Welcome to Sophie Dijkgraaff Powered By GSpeech

Schatten

IJssel en Lekstreek 22 september 2017
Het nadeel van een voorstad? Niemand stopt er voor een bezoekje. Deze gedachte kwam bij me op toen ik afgelopen week door het Schollebos wandelde. ’t Is de gemeente niet kwalijk te nemen. Door in het stadspark kunst te plaatsen van Capellenaar Kees de Jong; een mega fotolijst beschilderd in ‘Capels Blauw’ te gebruiken als omlijsting bij het kieken van een prachtig kortgezicht en idem bankjes waarvan u het gebruik vast zelf in kunt vullen, is de kunstzinnigheid van onze stad goed zichtbaar.
Meer lezen? Klik hier 

'Ik ga niet met het vingertje wijzen' (Interview)

IJssel en Lekstreek 13 september 2017
Capelle - Sophie Dijkgraaff is sinds kort een nieuwe columniste van deze krant. Ze blijkt een verborgen schrijftalent te bezitten, dat de laatste jaren naar boven drijft.
Intervieuw door Margriet van Dam.
Meer lezen? Klik
hier

 

Capelle werkt

IJssel en Lekstreek 06 september 2017
Daar ging ik weer. Maandagmorgen, er moesten boodschappen gedaan worden. Geen beter tijdstip hiervoor dan aan het begin van de nieuwe week. De meeste mensen zijn weer aan het werk en de kinderen zitten op school. Kortom de supermarkt straalt een oase van rust uit.
Meer lezen? Klik hier

Probleem

IJssel en Lekstreek 23 augustus 2017
Ahmed Marcouch wordt burgemeester van Arnhem. Direct nadat dit feit bekend werd laaide de discussie rondom het dubbele paspoort van het ex-Kamerlid in alle hevigheid op. Nu ligt Arnhem ver van mijn bed dus zie ik geen reden me in het debat te mengen. Wat ik me wel afvraag, heeft de nieuwe burgervader al een woning? Met alle perikelen rondom de huisvesting van onze burgemeester Peter Oskam geen rare vraag toch? 
Meer lezen? Klik hier

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech