Dat de ene na de andere ‘swiper’ last krijgt van samengedrukte ruggenwervels, een verminderde bloedsomloop in de benen en overbelasting van de nek, rug en schouders door overcompensatie, daarmee schrijf ik niets nieuws. Wat ook bekend is, is dat het internet onze hersenen beïnvloedt. Dat het zo erg is dat bij sommige internetters de fantasie volledig opgedroogd lijkt te zijn dat wist ik dan weer niet. Toch na het lezen van een artikel in een vrouwenblad kon ik niets anders constateren.

Wat ik las? Vier manieren om de coitus in de auto te bedrijven. Snapt u mij nu? Toen ik eeuwen geleden samen met een mogelijke huwelijkskandidaat van a naar b reisde en we plots óntzettende zin kregen om de paringsdans nieuw leven in te blazen werd er heus geen boek of tijdschrift opengeslagen om te lezen hoe we die tot uitvoering moesten brengen. Tuurlijk niet! Als vanzelf ontstonden er op koudere dagen ‘steamy windows’. Op zomerse dagen gingen de ramen open en één keer een heel dak zodat onze benen wat meer vrijheid kregen. In een gemakkelijke bui vonden de activiteiten plaats op de achterbank. Op meer creatieve momenten werd het héle interieur gebruikt wat vaak een enorm gehannes met de handrem opleverde. Echt een auto waar dat ding onder het dashboard zit is voor het uitoefenen van deze duo dans véél fijner.

Trouwens, boswachters kunnen evenzo flink roet in de vrijpartij gooien. De BOINK! die klonk op het dak van de bolide van één van mijn voormalige verloofdes maakte dat zijn danspaal omviel en met geen mogelijkheid meer rechtop te zetten was. Genoeg persoonlijke memoires.
Kon ik dan helemaal niets leren van het artikel? Jawel, maar of ik dat ooit in de praktijk ga brengen? Ik zie mezelf echt niet op de rand van een kofferbak zitten. De kans dat ik plots pijnlijk achterover duikel is méga groot! Of het moet een MPV zijn… dan zijn er mogelijkheden ten over!

©Sophie Dijkgraaff

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.