Schrijven
Als jong meisje kon ik spelenderwijs hele verhalen verzinnen. Met mijn Barbiepoppen kroop ik uit het zicht van mijn ouders om mijn eigen wereldje te scheppen. Intussen zijn de Barbiepoppen al lang opgeborgen en mijn verhalen getransformeerd tot columns waarin mijn alledaagse avonturen worden omgetoverd tot komische vertellingen. Laat je meenemen op een reis vol humor en herkenning, met een vette knipoog naar het alledaagse leven. 

Werken
Na het afmaken van mijn opleidingen ging ik werken als financieel-administratief medewerkster. Later ontwikkelde ik mezelf als (life)coach. In deze functie begeleidde ik fusies en trainde medewerkers in hun vakgebied. Na een periode van ziekte en reorganisatieontslag, werk ik nu als secretarieel medewerker op een school. Intussen blijf ik mijn schrijfspier trainen door het schrijven van columns met als doel bij mijn lezers een glimlach te ontlokken. Even weg van alle meningen en dagelijkse bezigheden.

Natuur
Hoewel geboren en getogen in Rotterdam, ben ik toch meer een natuurmeisje. Ik wandel graag in de bossen of langs de zee. Op de plek waar ik nu woon, gelegen aan een stadspark, voel ik me echt thuis. In het weekeinde ga ik graag aan de slag met fotograferen. Vooral microfotografie heeft mijn belangstelling. Daarnaast lees ik boeken en tijdschriften over uiteenlopende onderwerpen: taal, liefde, tuinieren en psychologie.

Op Facebook, Instagram, Twitter en BleuSky deel ik regelmatig mijn foto's of vertel ik over boeken die ik gelezen heb.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.